Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT otthoni tornapad, széles hátizom, a lábra és a kézre megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 67090 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit tornapad egy olyan acélszerkezet, mely kétkezes súlyzók tárolására alkalmas retesszel, latissimus széles hátizom erősítésére alkalmas kiegészítővel, két kézerősítővel és egy láberősítővel rendelkezik, így biztosítva a minden izomcsoportot átmozgató kitartó és eredményes erősítést. A tornapad fő eleme a kétkezes súlyzókra alkalmas állvány, mely a beállítható fejtámlával önálló, megterhelő- ám hatásos mozdulatsorok elvégzését teszi lehetővé. Oldalt a súlyzótartó és a kéz- ill. láberősítő található, melyek butterfly gyakorlatokra, előre- és hátra irányuló rúgásokra szolgálnak, így minden izomcsoportot megmozgathat a feje búbjától kezdve egészen a talpáig. A tornapad és a súlyzók felett a széles hátizom erősítésére alkalmas kiegészítő helyezkedik el, mely segítségével latissimus hátizom-gyakorlatokat végezhet állva vagy ülve. Mindkét tornapad kényelmesen párnázott és ideális ellenállást biztosít súlykinyomásnál. A hát számára szánt felület kellemes, műbőr kárpittal van bevonva (PVC műbőr), mely könnyen tisztítható, gyorsan szárad és nagy ellenállóképességű. A súlyzók számára alkalmas tárolóretesz rendezett edzéskörülményeket hoz létre. Kérjük tudatosítsa, hogy a berendezést szétszerelve kézbesítjük, összeszerelése - függ a szerelési készségektől - körülbelül 40 percet vesz igénybe. Kérjük vegye tudomására, hogy a tornapadot súlyzók nélkül kézbesítjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT otthoni tornapad, széles hátizom, a lábra és a kézre kedvező áron 67090 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260236113257

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ernest

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tichomír

A KLARFIT otthoni tornapad, széles hátizom, a lábra és a kézre termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bonifác

Meglepett a minőségi kivitelezés, a KLARFIT otthoni tornapad, széles hátizom, a lábra és a kézre még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaroslava

Jó minőség elérhető áron 67090 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Demeter

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT otthoni tornapad, felülésekre, <160kg

KLARFIT otthoni tornapad, felülésekre, <160kg

A Klarfit tornapad egy effektív sportsegédeszköz, mely a felüléseken kívül több izomcsoportot is...

KLARFIT Relax Zone Basic Inverzi&oacute;s asztal, ak&aacute;r 135 kg teherb&iacu

KLARFIT Relax Zone Basic Inverzi&oacute;s asztal, ak&aacute;r 135 kg teherb&iacu

Inverziós asztal a hátfjdalmak, lapocka fájdalmak és izommerevség megelőzéséhez. Bármelyik...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(82.6%)