Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT Relax Zone Basic Inverziós asztal, akár 135 kg teherb&iacu megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 41890 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Inverziós asztal a hátfjdalmak, lapocka fájdalmak és izommerevség megelőzéséhez. Bármelyik korosztálynak alkalmas. Maximális teherbírás 135 kg. A Klarfit Relax Zone Basic egy Inverziós asztal, amely a hátizmok effektív erősítését teszi lehetővé. A gyógyító és preventív hatásainak köszönhetően ezek a padok főként edzés és fizioterápia terén használt. Jelenleg egyre több ember szenved hátgerinc fájdalmaktól és izommerevségtől, valamint egyre növekszik a lapocka fájdalmakra panaszkodók sora is. A hosszadalmas ülő munka végzés és a helytelen testtartás nap mint nap leterheli a hátgerincet, amely hosszútávú egészségügyi problámákhoz és fájdalmakhoz vezethet. Ez a pad lehetővé teszi ezen problémák enyhítését vagy elkerülését erősítéssel, nyújtással és a hátizmok megerősítésével. A hátgerinc teljes elengedése ugyanis ahhoz vezet, hogy a lapockák is kiengednek és így növeli a gerincvelő áramlását. Mindemellett a gyakorlat serkenti a vérellátást, amely megelőzheti a fejféjásokat, stb. Az egyik legismertebb antik orvos, Arisztotelész, már Krisztus előtt 400 évvel ismerte a helyes testtartás pozitív hatásait és hasonló fiziológiai fájdalmak elkerülése érdekében egy létrát használt edzéshez. Szerencsére, az ilyenekre ma már nincs szükség. Mert ma már rendelkezésünkre állnak az ún. Inverziós asztal, amely akár heti kétszeri 10 perces edzés után javítja a testtartást és megszabadíthat a fájdalmaktól. A Inverziós asztal teherbírása 136 kg. Magassága állítható 20 szinten, amely bármely testalkathoz alkalmassá teszi. Az edzés során az 5 cm-es párnázás biztosítja a teljes kényelmet. A nejlon pántnak köszönhetően egészen 180° fokban állítható a pad. A berendezés erős konstrukció teljes biztonságot nyújt a gyakorlatok végzése során. A Klarfit Relax Zone Basic egy aktív terápiás eszköz egészségügyi problémák effektív elkerülséhez, otthoni edzőterembe alkalmas. A berendezés nem összeszerelt állapotban van szállítva. Az összerakásához - tapasztalattól függően - átlagban 30 perc szükséges.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT Relax Zone Basic Inverziós asztal, akár 135 kg teherb&iacu kedvező áron 41890 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260322378546

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hilda

A KLARFIT Relax Zone Basic Inverziós asztal, akár 135 kg teherb&iacu terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Electronic-Star.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vilma

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Electronic-Star.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valér

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Barbora

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hortenzia

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Daniela

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Iľja, Eliáš

Meglepett a minőségi kivitelezés, a KLARFIT Relax Zone Basic Inverziós asztal, akár 135 kg teherb&iacu még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT otthoni tornapad, széles hátizom, a lábra és a kézre

KLARFIT otthoni tornapad, széles hátizom, a lábra és a kézre

A Klarfit tornapad egy olyan acélszerkezet, mely kétkezes súlyzók tárolására alkalmas retesszel,...

KLARFIT otthoni tornapad, felülésekre, <160kg

KLARFIT otthoni tornapad, felülésekre, <160kg

A Klarfit tornapad egy effektív sportsegédeszköz, mely a felüléseken kívül több izomcsoportot is...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(78.2%)