Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján MG mágneses univerzális autós tartó a ventilációs rácsba Fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 2650 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket MG mágneses univerzális autós tartó a ventilációs rácsba Fekete kedvező áron 2650 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 7426825329493

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lívia

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mária

A MG mágneses univerzális autós tartó a ventilációs rácsba Fekete termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Mobilego.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Natália

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dana, Danica

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Mobilego.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lenka

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Mobilego.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohumil

Felülmúlta az elvárásaimat, a MG mágneses univerzális autós tartó a ventilációs rácsba Fekete termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Štefánia

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a MG mágneses univerzális autós tartó a ventilációs rácsba Fekete termékre mindőssze 2650 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 13.07.2020

Értékelés:
(80.8%)