Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján MG univerzális autós tartó a műszerfalra, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 2690 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket MG univerzális autós tartó a műszerfalra, fekete kedvező áron 2690 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 7426825372147

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viktor

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Edita

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Želmíra

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a MG univerzális autós tartó a műszerfalra, fekete termékre mindőssze 2690 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milan

Jó minőség elérhető áron 2690 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Amália

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Autós tartó kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a MG univerzális autós tartó a műszerfalra, fekete termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 23.09.2020

Értékelés:
(80.6%)