Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján NEOGO SmartWatch G900A, okosóra gyerekeknek, rózsaszín megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 15790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket NEOGO SmartWatch G900A, okosóra gyerekeknek, rózsaszín kedvező áron 15790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tatiana

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bonifác

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a NEOGO SmartWatch G900A, okosóra gyerekeknek, rózsaszín termékre mindőssze 15790 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vratko

15790 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a NEOGO SmartWatch G900A, okosóra gyerekeknek, rózsaszín terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Izabela

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Mobilego.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hubert

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Mobilego.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 19.02.2020

Értékelés:
(80.6%)