Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Remax Gravity RC-095a mágneses USB / USB Type C kábel LED lámpa 1M 2.1A Fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3470 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Remax Gravity RC-095a mágneses USB / USB Type C kábel LED lámpa 1M 2.1A Fekete kedvező áron 3470 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6954851280972

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kamil

Jó minőség elérhető áron 3470 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alžbeta

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Remax Gravity RC-095a mágneses USB / USB Type C kábel LED lámpa 1M 2.1A Fekete termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohuslav

Felülmúlta az elvárásaimat, a Remax Gravity RC-095a mágneses USB / USB Type C kábel LED lámpa 1M 2.1A Fekete termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vlastimil

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Mobilego.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gašpar

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alan

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Remax Gravity RC-095a mágneses USB / USB Type C kábel LED lámpa 1M 2.1A Fekete nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.08.2022

Értékelés:
(81.8%)