Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Samsung Galaxy Watch Active Silicone szíj, Orange megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4920 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Samsung Galaxy Watch Active Silicone szíj, Orange kedvező áron 4920 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohdan

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Samsung Galaxy Watch Active Silicone szíj, Orange termékre mindőssze 4920 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Štefánia

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irma

A Samsung Galaxy Watch Active Silicone szíj, Orange termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Mobilego.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svetozár

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Samsung Galaxy Watch Active Silicone szíj, Orange nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomír

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.07.2024

Értékelés:
(87%)