Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Samsung microSDXC EVO Plus 64GB UHS-I U3 + adapter (MB-MC64GA/EU) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 6290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Samsung microSDXC EVO Plus 64GB UHS-I U3 + adapter (MB-MC64GA/EU) kedvező áron 6290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8806088676555

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marcel

Még csak rövid ideje használom, de idáig 6290 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Samsung microSDXC EVO Plus 64GB UHS-I U3 + adapter (MB-MC64GA/EU) termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Filip

Jó minőség elérhető áron 6290 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ignác

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Mobilego.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mojmír

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radomír

6290 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Samsung microSDXC EVO Plus 64GB UHS-I U3 + adapter (MB-MC64GA/EU) terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Boleslav

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bartolomej

A kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Samsung microSDXC EVO Plus 64GB UHS-I U3 + adapter (MB-MC64GA/EU) terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Mobilego.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.02.2023

Értékelés:
(86.4%)