Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján SanDisk Extreme microSDHC 32GB UHS-I V30 A1 + adapter (SDSQXAF-032G-GN6MA) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4180 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket SanDisk Extreme microSDHC 32GB UHS-I V30 A1 + adapter (SDSQXAF-032G-GN6MA) kedvező áron 4180 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 619659155827

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dorota

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gustáv

A SanDisk Extreme microSDHC 32GB UHS-I V30 A1 + adapter (SDSQXAF-032G-GN6MA) minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oľga

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Žigmunt

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Belo

A kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a SanDisk Extreme microSDHC 32GB UHS-I V30 A1 + adapter (SDSQXAF-032G-GN6MA) terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Mobilego.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.02.2023

Értékelés:
(82.2%)