Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján SanDisk Ultra microSDXC 256GB C10/UHS-I/A1 + adapter (SDSQUAR-256G-GN6MA) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 21690 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket SanDisk Ultra microSDXC 256GB C10/UHS-I/A1 + adapter (SDSQUAR-256G-GN6MA) kedvező áron 21690 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 619659161972

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milota

Ezt a terméket a Mobilego.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Félix

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a SanDisk Ultra microSDXC 256GB C10/UHS-I/A1 + adapter (SDSQUAR-256G-GN6MA) nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ondrej, Andrej

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Mobilego.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Filip

Még csak rövid ideje használom, de idáig 21690 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a SanDisk Ultra microSDXC 256GB C10/UHS-I/A1 + adapter (SDSQUAR-256G-GN6MA) termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Edita

A SanDisk Ultra microSDXC 256GB C10/UHS-I/A1 + adapter (SDSQUAR-256G-GN6MA) termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Mobilego.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alfréd

A SanDisk Ultra microSDXC 256GB C10/UHS-I/A1 + adapter (SDSQUAR-256G-GN6MA) terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.12.2023

Értékelés:
(78.6%)