Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján SanDisk Ultra SDHC 32GB C10/UHS-I (SDSDUNC-032G-GN6IN) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket SanDisk Ultra SDHC 32GB C10/UHS-I (SDSDUNC-032G-GN6IN) kedvező áron 3390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 619659136611

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Henrich

Akciósan, 3390 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Fedor

Jó minőség elérhető áron 3390 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vieroslava

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Mobilego.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irena

A kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a SanDisk Ultra SDHC 32GB C10/UHS-I (SDSDUNC-032G-GN6IN) terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Mobilego.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Augustín

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a SanDisk Ultra SDHC 32GB C10/UHS-I (SDSDUNC-032G-GN6IN) nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomír

Rendszeresen vásárolok a Mobilego.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.08.2022

Értékelés:
(82.2%)