Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Xiaomi Amazfit Bip Silicone Sport szíj, Black/Pink megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Xiaomi Amazfit Bip Silicone Sport szíj, Black/Pink kedvező áron 3290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenka

3290 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Xiaomi Amazfit Bip Silicone Sport szíj, Black/Pink terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Natália

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Xiaomi Amazfit Bip Silicone Sport szíj, Black/Pink még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohuslav

Lenyűgöztek a kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Roman

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Mobilego.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Linda

Még csak rövid ideje használom, de idáig 3290 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Xiaomi Amazfit Bip Silicone Sport szíj, Black/Pink termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Branislava, Bronislava

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Iveta

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Xiaomi Amazfit Bip Silicone Sport szíj, Black/Pink nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 07.03.2021

Értékelés:
(78.2%)