Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Yukatana Goodbreak 3 Isomatte dupla felfújható matrac, 3 cm vastag, fejrész, önfelfújó megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 15790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Még nagyobb kényelmet biztosít a dupla matrac extra szélessége és hossza, amelyen akár két ember is kényelmesen elfér. További pozitívum a különálló fejrész. A dupla kivitelezés kitűnő választás párok számára, akik nem szeretnének két matracot magukkal cipelni, és együtt szeretnének aludni. A felfújható matrac összecsomagolása sem okoz gondot: Egyszerűen távolítsa el a szelepet, tekerje fel és a hab állagú anyag a tároló táska méretéhez igazodik. A kettő gumikötél tartja a henger alakját, a tároló táska pedig védi a matracot a szennyeződésktől és a sérüléstől. A csomagolás kis mérete - kb. 51 x 22 cm és 2,3 kg - lehetővé teszi a Yukatana eszköz tárolását hosszabb túrák vagy kerékpározás alkalmával is.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Yukatana Goodbreak 3 Isomatte dupla felfújható matrac, 3 cm vastag, fejrész, önfelfújó kedvező áron 15790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395868548

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aurélia

A Yukatana Goodbreak 3 Isomatte dupla felfújható matrac, 3 cm vastag, fejrész, önfelfújó termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milota

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Terézia

15790 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Yukatana Goodbreak 3 Isomatte dupla felfújható matrac, 3 cm vastag, fejrész, önfelfújó terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornélia

Felülmúlta az elvárásaimat, a Yukatana Goodbreak 3 Isomatte dupla felfújható matrac, 3 cm vastag, fejrész, önfelfújó termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zoltán

A Önfelfújó matracok kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zita

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Yukatana Gooddream 3 Isomatte felfújható matrac, 3 cm vastag, önfelfújó, piros

Yukatana Gooddream 3 Isomatte felfújható matrac, 3 cm vastag, önfelfújó, piros

A felfújható matrac összecsomagolása sem okoz gondot: Egyszerűen távolítsa el a szelepet, tekerje...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(81.4%)