Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Yukatana Gooddream 3 Isomatte felfújható matrac, 3 cm vastag, önfelfújó, piros megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 8690 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A felfújható matrac összecsomagolása sem okoz gondot: Egyszerűen távolítsa el a szelepet, tekerje fel és a hab állagú anyag a tároló táska méretéhez igazodik. A kettő gumikötél tartja a henger alakját, a tároló táska pedig védi a matracot a szennyeződésktől és a sérüléstől. A csomagolás kis mérete - kb. 51 x 14 cm és 1,2 kg - lehetővé teszi a Yukatana eszköz tárolását hosszabb túrák vagy kerékpározás alkalmával is. Elérhető színek: egyszínű piros , kétszínű piros-szürke (10028080 számú termék)  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Yukatana Gooddream 3 Isomatte felfújható matrac, 3 cm vastag, önfelfújó, piros kedvező áron 8690 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395868500

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pravoslav

A Yukatana Gooddream 3 Isomatte felfújható matrac, 3 cm vastag, önfelfújó, piros terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Electronic-Star.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Patrícia, Patrik

Lenyűgöztek a Önfelfújó matracok kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gašpar

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Benjamín

Felülmúlta az elvárásaimat, a Yukatana Gooddream 3 Isomatte felfújható matrac, 3 cm vastag, önfelfújó, piros termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adam a Eva

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Yukatana Goodbreak 3 Isomatte dupla felfújható matrac, 3 cm vastag, fejrész, önfelfújó

Yukatana Goodbreak 3 Isomatte dupla felfújható matrac, 3 cm vastag, fejrész, önfelfújó

Még nagyobb kényelmet biztosít a dupla matrac extra szélessége és hossza, amelyen akár két ember...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(82.8%)