Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 16390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A felfújható matrac összecsomagolása sem okoz gondot: Egyszerűen távolítsa el a szelepet, tekerje fel és a hab állagú anyag a tároló táska méretéhez igazodik. A kettő gumikötél tartja a henger alakját, a tároló táska pedig védi a matracot a szennyeződésktől és a sérüléstől. A csomagolás kis mérete - kb. 63 x 17 cm és 1,5 kg - lehetővé teszi a Yukatana eszköz tárolását hosszabb túrák vagy kerékpározás alkalmával is. Elérhető színek: egyszínű piros , kétszínű piros-szürke (10028083 számú termék)  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros kedvező áron 16390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395868531

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Beáta

A Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viola

16390 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
René

Először nem hittem el azt, amit a Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Vastagság 10 cm kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ladislav

Lenyűgöztek a Vastagság 10 cm kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ivica

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Electronic-Star.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svätopluk

A Vastagság 10 cm kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros mindössze 16390 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Norbert

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Yukatana Gooddream 7 Isomatte felfújható matrac, 7 cm vastag, önfelfújó, piros

Yukatana Gooddream 7 Isomatte felfújható matrac, 7 cm vastag, önfelfújó, piros

A felfújható matrac összecsomagolása sem okoz gondot: Egyszerűen távolítsa el a szelepet, tekerje...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.07.2024

Értékelés:
(80.8%)