Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Yukatana Gooddream 7 Isomatte felfújható matrac, 7 cm vastag, önfelfújó, piros megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 13390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A felfújható matrac összecsomagolása sem okoz gondot: Egyszerűen távolítsa el a szelepet, tekerje fel és a hab állagú anyag a tároló táska méretéhez igazodik. A kettő gumikötél tartja a henger alakját, a tároló táska pedig védi a matracot a szennyeződésktől és a sérüléstől. A csomagolás kis mérete - kb. 51 x 15 cm és 1,4 kg - lehetővé teszi a Yukatana eszköz tárolását hosszabb túrák vagy kerékpározás alkalmával is. Elérhető színek: egyszínű piros , kétszínű piros-szürke (10028082) számú termék  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Yukatana Gooddream 7 Isomatte felfújható matrac, 7 cm vastag, önfelfújó, piros kedvező áron 13390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395868524

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zuzana

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Yukatana Gooddream 7 Isomatte felfújható matrac, 7 cm vastag, önfelfújó, piros termékre mindőssze 13390 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Izidor

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Yukatana Gooddream 7 Isomatte felfújható matrac, 7 cm vastag, önfelfújó, piros nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Prokop

Lenyűgöztek a Vastagság 10 cm kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valentín

A Yukatana Gooddream 7 Isomatte felfújható matrac, 7 cm vastag, önfelfújó, piros termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blanka

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros

Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros

A felfújható matrac összecsomagolása sem okoz gondot: Egyszerűen távolítsa el a szelepet, tekerje...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.12.2023

Értékelés:
(86.4%)