Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Yukatana Thurwieser 2015 RD túrahátizsák, 55 liter, vízlepergető nylon, kék megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 22990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A számos rakodórész az 55 literes össztérfogattal biztosítja az optimális rakodótér kapacitást minden szükséges eszköz tárolásához. A puha burkolattal ellátott hordozó pántok és a könnyen állítható kompressziós pántok garantálják a maximális kényelmet viselés közben. A komfortérzet az erősített hátrésszel és a hálós anyaggal bevont pántokkal még inkább növelve van. A hátrendszer 7 fokozatban állítható ezzel igazodva az individuális testi igényekhez - magassághoz és testsúlyhoz. A legtöbb eszköz tárolására mindenekelőtt a 2 nagy különálló rakodórész szolgál. Higiéniai okokból a részlegek egymástól el vannak választva - például a ruhaneműk és az élelmiszer a már hordott, koszos ruháktól. Ezen kívül a hátizsák sok kisebb zsebbel is rendelkezik a különböző kisméretű tárgyak elhelyezésére. A deréktájon elhelyezett pánt használható például mobiltelefon, MP3 lejátszó, energiaszeletek és sok más apróság tárolására. Rendelkezésére áll egy különálló hálós anyagból kialakított fül is, amely akár egy labda elhelyezésére is kitűnően megfelel. A Yukatana Thurwieser 2015 túrahátizsák vízlepergető nylon anyagból készült, amely megvédi személyes dolgait az esőtől is.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Yukatana Thurwieser 2015 RD túrahátizsák, 55 liter, vízlepergető nylon, kék kedvező áron 22990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260414891595

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Rudolf

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Electronic-Star.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Móric

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomil, Ľudomil

22990 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Yukatana Thurwieser 2015 RD túrahátizsák, 55 liter, vízlepergető nylon, kék terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušan

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT Heyerdahl-2014,túrahátizsák 70l,felültöltős,piros

KLARFIT Heyerdahl-2014,túrahátizsák 70l,felültöltős,piros

Klarfit Heyerdahl-2014, túrahátizsák 70 l, felültöltős, piros Tágas és felültöltős túrahátizsák...

KLARFIT Heyerdahl-2014, turista hátizsák 70 l, felül nyitható, zöld

KLARFIT Heyerdahl-2014, turista hátizsák 70 l, felül nyitható, zöld

Nélkülözhetetlen társ az utakon: a Klarfit Heyerdahl 2014 egy tágas turista- és túrahátizsák,...

Yukatana Thurwieser 2015 RD túrahátizsák, 55 liter, vízlepergető nylon, piros

Yukatana Thurwieser 2015 RD túrahátizsák, 55 liter, vízlepergető nylon, piros

A számos rakodórész az 55 literes össztérfogattal biztosítja az optimális rakodótér kapacitást...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.02.2023

Értékelés:
(84.6%)