Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Yukatana Thurwieser 2015 RD túrahátizsák, 55 liter, vízlepergető nylon, piros megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 22990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A számos rakodórész az 55 literes össztérfogattal biztosítja az optimális rakodótér kapacitást minden szükséges eszköz tárolásához. A puha burkolattal ellátott hordozó pántok és a könnyen állítható kompressziós pántok garantálják a maximális kényelmet viselés közben. A komfortérzet az erősített hátrésszel és a hálós anyaggal bevont pántokkal még inkább növelve van. A hátrendszer 7 fokozatban állítható ezzel igazodva az individuális testi igényekhez - magassághoz és testsúlyhoz. A legtöbb eszköz tárolására mindenekelőtt a 2 nagy különálló rakodórész szolgál. Higiéniai okokból a részlegek egymástól el vannak választva - például a ruhaneműk és az élelmiszer a már hordott, koszos ruháktól. Ezen kívül a hátizsák sok kisebb zsebbel is rendelkezik a különböző kisméretű tárgyak elhelyezésére. A deréktájon elhelyezett pánt használható például mobiltelefon, MP3 lejátszó, energiaszeletek és sok más apróság tárolására. Rendelkezésére áll egy különálló hálós anyagból kialakított fül is, amely akár egy labda elhelyezésére is kitűnően megfelel. A Yukatana Thurwieser 2015 túrahátizsák vízlepergető nylon anyagból készült, amely megvédi személyes dolgait az esőtől is.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Yukatana Thurwieser 2015 RD túrahátizsák, 55 liter, vízlepergető nylon, piros kedvező áron 22990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260414891588

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohuslav

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ivana, Ivona

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radomír

A Yukatana Thurwieser 2015 RD túrahátizsák, 55 liter, vízlepergető nylon, piros terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Electronic-Star.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušan

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Yukatana Thurwieser 2015 RD túrahátizsák, 55 liter, vízlepergető nylon, piros nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT Heyerdahl-2014,túrahátizsák 70l,felültöltős,piros

KLARFIT Heyerdahl-2014,túrahátizsák 70l,felültöltős,piros

Klarfit Heyerdahl-2014, túrahátizsák 70 l, felültöltős, piros Tágas és felültöltős túrahátizsák...

KLARFIT Heyerdahl-2014, turista hátizsák 70 l, felül nyitható, zöld

KLARFIT Heyerdahl-2014, turista hátizsák 70 l, felül nyitható, zöld

Nélkülözhetetlen társ az utakon: a Klarfit Heyerdahl 2014 egy tágas turista- és túrahátizsák,...

Yukatana Thurwieser 2015 RD túrahátizsák, 55 liter, vízlepergető nylon, kék

Yukatana Thurwieser 2015 RD túrahátizsák, 55 liter, vízlepergető nylon, kék

A számos rakodórész az 55 literes össztérfogattal biztosítja az optimális rakodótér kapacitást...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(80.2%)