Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Auna ET01-C02, asztali monitorállvány, karral megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 20090 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az asztali tartó lehetővé teszi az LCD és LED televíziók, képernyők vagy számítógépes monitorok rugalmas elhelyezését a munkaasztalon. A csavaros kapocsnak köszönhetően a tartót 1-9 cm vastag asztallapokhoz erősíthetjük. A gumis alátétek védik az asztal felületét a fizikai sérülésektől az állvány felerősítése közben. A kar igazi aduásza az állvány speciális rugalmassága. Ahhoz, hogy minden helyzetben saját igényeinkhez igazíthassuk a készüléket, a tartót 30°-ban billenthetjük, vagy 360°-ban elforgathatjuk. Ezenkívül az állvány gondoskodik arról, hogy asztala ne legyen tele különféle készülékekkel. A tartó két garnitúra szerelési réssel rendelkezik (75 x 75 mm, 100 x 100 mm), tehát egy új készülék vásárlásakor nem kell automatikusan új tartót is venni. A tartó elég nagy teherbírása gondoskodik arról, hogy semmi se korlátolja Önt. Az asztali tartót, természetesen, a szereléshez szükséges anyagokkal (tiplik, csavarok stb.) és szerelési útmutatóval küldjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Auna ET01-C02, asztali monitorállvány, karral kedvező áron 20090 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260275620679

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jolana

Jó minőség elérhető áron 20090 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ervín

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaroslav

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Electronic-Star.hu internetes áruház LCD monitor tartók kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anton

A LCD monitor tartók kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ignác

Még csak rövid ideje használom, de idáig 20090 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Auna ET01-C02, asztali monitorállvány, karral termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pankrác

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Electronic-Star.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Három képernyő elhelyezésére alkalmas tartó Auna ET01-C03

Három képernyő elhelyezésére alkalmas tartó Auna ET01-C03

Az Auna ET01-C03 asztalon elhelyezhető tartó három LCD- vagy LED tévé, kijelzők vagy számítógép...

Auna ET01-C06 asztali monitorállvány, 6 monitorra, <6x8kg

Auna ET01-C06 asztali monitorállvány, 6 monitorra, <6x8kg

Az auna ET01-C06 asztali tartó lehetővé teszi hat LCD és LED televízió, képernyő vagy...

Auna asztali tartó monitorra, <9 kg, <58 cm, counterbalance

Auna asztali tartó monitorra, <9 kg, <58 cm, counterbalance

Auna asztali tartó monitorra, <9 kg, <58 cm, counterbalance Megbízható tartó monitorra, kijelzőre...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 24.02.2024

Értékelés:
(79.4%)