Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Három képernyő elhelyezésére alkalmas tartó Auna ET01-C03 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 26790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az Auna ET01-C03 asztalon elhelyezhető tartó három LCD- vagy LED tévé, kijelzők vagy számítógép képernyők flexibilis elhelyezését biztosítja egy állványon. A csavarozható sorkapcsok segítségével az állvány 1 - 9 cm vastagságú asztallapra rögzíthető.A gumialátétek segítségével védi az asztal felületét a megkarcolódással szemben. Az állvány fő előnye a speciális flexibilitás. Ahhoz, hogy a konstrukciót minden helyzetben igényei szerint és az ideális fénykörülmények alapján használhassa, a tartó 30°-os szögben lehajtható és 360°-os szögben forgatható. Ezenkívül a tartó használatának köszönhetően asztalán biztosított az elegendő hely munkája számára és nemcsak képernyőkkel van tele az egész felület. Két képernyő használata minden olyan munkahelyen ajánlott, ahol egyszerre több programot futtat. Az állvány mind a három része kétféle szerelési nyílásszettel rendelkezik (75 x 75 mm és 100 x 100 mm), így újabb berendezések vásárlásánal nem szükséges az új állvány vétele. A tartó elegendő teherbírása garantálja, hogy munkája során Önt semmi se fogja korlátozni. Az asztali tartót természetesen szerelési kellékekkel (csapszegekkel, csavarokkal, stb.) és használati utasítással együtt kézbesítjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Három képernyő elhelyezésére alkalmas tartó Auna ET01-C03 kedvező áron 26790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260275620716

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marcel

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Három képernyő elhelyezésére alkalmas tartó Auna ET01-C03 még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Martina

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Leopold

A Három képernyő elhelyezésére alkalmas tartó Auna ET01-C03 termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Arpád

Ezt a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Víťazoslav

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mojmír

A LCD monitor tartók kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Három képernyő elhelyezésére alkalmas tartó Auna ET01-C03 terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Electronic-Star.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Perla

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Auna ET01-C02, asztali monitorállvány, karral

Auna ET01-C02, asztali monitorállvány, karral

Az asztali tartó lehetővé teszi az LCD és LED televíziók, képernyők vagy számítógépes monitorok...

Auna ET01-C06 asztali monitorállvány, 6 monitorra, <6x8kg

Auna ET01-C06 asztali monitorállvány, 6 monitorra, <6x8kg

Az auna ET01-C06 asztali tartó lehetővé teszi hat LCD és LED televízió, képernyő vagy...

Auna asztali tartó monitorra, <9 kg, <58 cm, counterbalance

Auna asztali tartó monitorra, <9 kg, <58 cm, counterbalance

Auna asztali tartó monitorra, <9 kg, <58 cm, counterbalance Megbízható tartó monitorra, kijelzőre...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.08.2020

Értékelés:
(77.8%)