Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Auna ET01-C06 asztali monitorállvány, 6 monitorra, <6x8kg megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 43590 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az auna ET01-C06 asztali tartó lehetővé teszi hat LCD és LED televízió, képernyő vagy számítógépes monitor rugalmas elhelyezését, egy állványon. A csavaros kapocsnak köszönhetően a tartót 1-9 cm vastag asztallapokhoz erősíthetjük. A gumis alátétek védik az asztal felületét a fizikai sérülésektől az állvány felerősítése közben. A kar igazi aduásza az állvány speciális rugalmassága. Mindegyik kar magasságát rugalmasan állíthatjuk. Mindegyik kart 360°-ban forgathatjuk, és individuálisan beállíthatjuk az egyes karok közti távolságot. A karokat magukat 30-360°-ban forgathatjuk, így hatékonyan elhelyezhetjük a készülékeket, igényeink alapján. Ezenkívül az állvány gondoskodik arról, hogy asztala ne legyen tele különféle készülékekkel. Több monitor használata ajánlott minden munkahelyen, ahol egyszerre több programot is meg kell nyitnia, valamint prezentálás és meeting során. A tartó mind a hat része két-két garnitúra szerelési réssel rendelkezik (75 x 75 mm, 100 x 100 mm), tehát egy új készülék vásárlásakor nem kell automatikusan új tartót is venni. Ezenkívül a tartó teherbírása is elég nagy (8 kg/tartó). Az asztali tartót, természetesen, a szereléshez szükséges anyagokkal és szerelési útmutatóval küldjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Auna ET01-C06 asztali monitorállvány, 6 monitorra, <6x8kg kedvező áron 43590 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260275620754

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adolf

A Auna ET01-C06 asztali monitorállvány, 6 monitorra, <6x8kg minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahomír

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vratko

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
František

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Electronic-Star.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladimír

Már párszor rendeltem a Electronic-Star.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Henrich

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Auna ET01-C02, asztali monitorállvány, karral

Auna ET01-C02, asztali monitorállvány, karral

Az asztali tartó lehetővé teszi az LCD és LED televíziók, képernyők vagy számítógépes monitorok...

Három képernyő elhelyezésére alkalmas tartó Auna ET01-C03

Három képernyő elhelyezésére alkalmas tartó Auna ET01-C03

Az Auna ET01-C03 asztalon elhelyezhető tartó három LCD- vagy LED tévé, kijelzők vagy számítógép...

Auna asztali tartó monitorra, <9 kg, <58 cm, counterbalance

Auna asztali tartó monitorra, <9 kg, <58 cm, counterbalance

Auna asztali tartó monitorra, <9 kg, <58 cm, counterbalance Megbízható tartó monitorra, kijelzőre...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 01.10.2020

Értékelés:
(84.4%)