Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Gentleman Universal Charger 2x USB 4.8A autós töltő, fekete (CCALL-GB01) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 5260 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Gentleman Universal Charger 2x USB 4.8A autós töltő, fekete (CCALL-GB01) kedvező áron 5260 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156267763

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Nikola

Felülmúlta az elvárásaimat, a Baseus Gentleman Universal Charger 2x USB 4.8A autós töltő, fekete (CCALL-GB01) termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alexandra

A Baseus Gentleman Universal Charger 2x USB 4.8A autós töltő, fekete (CCALL-GB01) terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenko

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Mobilego.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aurel

Még csak rövid ideje használom, de idáig 5260 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Baseus Gentleman Universal Charger 2x USB 4.8A autós töltő, fekete (CCALL-GB01) termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.01.2021

Értékelés:
(86.8%)