Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Small Screw 3.4A Smart autós töltő 2x USB + USB Type-C kábel 1m, fekete (TZXLD-B01) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 5160 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Small Screw 3.4A Smart autós töltő 2x USB + USB Type-C kábel 1m, fekete (TZXLD-B01) kedvező áron 5160 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156271418

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bonifác

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Mobilego.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Roman

Felülmúlta az elvárásaimat, a Baseus Small Screw 3.4A Smart autós töltő 2x USB + USB Type-C kábel 1m, fekete (TZXLD-B01) termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Fedor

A Baseus Small Screw 3.4A Smart autós töltő 2x USB + USB Type-C kábel 1m, fekete (TZXLD-B01) termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Mobilego.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zoja

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Baseus Small Screw 3.4A Smart autós töltő 2x USB + USB Type-C kábel 1m, fekete (TZXLD-B01) termékre mindőssze 5160 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Antónia

A Autós töltő kategóriáját szinte mindig a Mobilego.hu áruházban keresem. Ez a Baseus Small Screw 3.4A Smart autós töltő 2x USB + USB Type-C kábel 1m, fekete (TZXLD-B01) mindössze 5160 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.01.2021

Értékelés:
(78.2%)