Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Locomotive Bluetooth FM Transmitter MP3 autós töltő 2x USB 3.4A, fekete (CCALL-RH01) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 5890 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Locomotive Bluetooth FM Transmitter MP3 autós töltő 2x USB 3.4A, fekete (CCALL-RH01) kedvező áron 5890 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156276413

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladimíra

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lívia

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Mobilego.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Leopold

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Mobilego.hu internetes áruház Autós töltő kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Cyprián

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Mobilego.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gustáv

A Baseus Locomotive Bluetooth FM Transmitter MP3 autós töltő 2x USB 3.4A, fekete (CCALL-RH01) terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Božena

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Medard

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.01.2021

Értékelés:
(84.2%)