Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Little Volcano asztali dokkoló Lightning, USB kábel 1m, ezüst (ZCVL-0S) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4870 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Little Volcano asztali dokkoló Lightning, USB kábel 1m, ezüst (ZCVL-0S) kedvező áron 4870 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156253872

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hugo

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomír

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Baseus Little Volcano asztali dokkoló Lightning, USB kábel 1m, ezüst (ZCVL-0S) termékre mindőssze 4870 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Richard

A Mobiltelefon töltő kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Mobilego.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blažena

A Baseus Little Volcano asztali dokkoló Lightning, USB kábel 1m, ezüst (ZCVL-0S) terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viktória

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Baseus Little Volcano asztali dokkoló Lightning, USB kábel 1m, ezüst (ZCVL-0S) még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.07.2024

Értékelés:
(81.6%)