Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Little Volcano asztalli dokkoló Lightning, USB kábel 1m, fekete (ZCVL-01) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4870 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Little Volcano asztalli dokkoló Lightning, USB kábel 1m, fekete (ZCVL-01) kedvező áron 4870 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156253865

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sláva, Slávka

Ezt a terméket a Mobilego.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohdana

A Baseus Little Volcano asztalli dokkoló Lightning, USB kábel 1m, fekete (ZCVL-01) terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenka

A Baseus Little Volcano asztalli dokkoló Lightning, USB kábel 1m, fekete (ZCVL-01) minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ida

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jozefína

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Mobilego.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miroslava

A Mobiltelefon töltő kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Baseus Little Volcano asztalli dokkoló Lightning, USB kábel 1m, fekete (ZCVL-01) terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Mobilego.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.07.2024

Értékelés:
(78.2%)