Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Microfiber Wireless Qi Charging Receiver vevő Micro USB, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4650 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Microfiber Wireless Qi Charging Receiver vevő Micro USB, fekete kedvező áron 4650 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156267756

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Elena, Helena

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Baseus Microfiber Wireless Qi Charging Receiver vevő Micro USB, fekete nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Branislav, Bruno

A Baseus Microfiber Wireless Qi Charging Receiver vevő Micro USB, fekete terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Mobilego.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Terézia

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Mobilego.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vratko

A Baseus Microfiber Wireless Qi Charging Receiver vevő Micro USB, fekete terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oto

4650 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Baseus Microfiber Wireless Qi Charging Receiver vevő Micro USB, fekete terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Cyprián

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.07.2024

Értékelés:
(75%)