Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján FrontStage XLR kábel, 1 x male 2 x female-re, 30cm megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket FrontStage XLR kábel, 1 x male 2 x female-re, 30cm kedvező áron 3290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260353855757

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kazimír

A XLR kábelek kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a FrontStage XLR kábel, 1 x male 2 x female-re, 30cm mindössze 3290 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Frederik

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Arnold

Meglepett a minőségi kivitelezés, a FrontStage XLR kábel, 1 x male 2 x female-re, 30cm még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Prokop

A FrontStage XLR kábel, 1 x male 2 x female-re, 30cm termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vincent

Jó minőség elérhető áron 3290 Ft.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(86.2%)