Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján FrontStage XLR kábel, 2 x male 1 x female-re, 30cm megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket FrontStage XLR kábel, 2 x male 1 x female-re, 30cm kedvező áron 3290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260353855733

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Koloman

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Želmíra

3290 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a FrontStage XLR kábel, 2 x male 1 x female-re, 30cm terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alfréd

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a XLR kábelek kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a FrontStage XLR kábel, 2 x male 1 x female-re, 30cm termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vít

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mikuláš

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(82%)