Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Skytec Csatlakozó és szignál XLR kábel, 15 m megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 23490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Ez a kombinált csatlakozó és szignál XLR kábel egy praktikus megoldás készülékek csatlakozása esetén. Ideális aktív hangfalak paralell csatlakozása esetén, vagy fénytechnika installálásához.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Skytec Csatlakozó és szignál XLR kábel, 15 m kedvező áron 23490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8715693249972

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Cyprián

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušan

A Skytec Csatlakozó és szignál XLR kábel, 15 m minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Estera

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Electronic-Star.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Boris

23490 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Skytec Csatlakozó és szignál XLR kábel, 15 m terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Patrícia, Patrik

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alexandra

A Skytec Csatlakozó és szignál XLR kábel, 15 m terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Electronic-Star.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohumil

A XLR kábelek kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a Skytec Csatlakozó és szignál XLR kábel, 15 m mindössze 23490 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(77.2%)