Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT Cycloony MiniBike, motor, 120 kg, távirányító, fehér/kék megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 37490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit Cycloony MiniBike egy ideális erősítő berendezés azok számára, akik kevés hellyel rendelkeznek, vagy akik ülőtevékenység közben szeretnének valamit tenni testükért. Teljesen egyszerűen és szinte magától edzi láb- és karizmait – attól függetlenül, hogy Ön épp munkahelyén vagy otthon ül. A motoros működésnek köszönhetően nem szükséges taposni, és nem kell az edzésre koncentrálni. Ha a berendezés egyszer mozgásba lendül, a pedálok konstans sebességgel forogni kezdenek és automatikusan bevonják a felhasználó kar- és a láb izmait. Az egyenletes mozgás nem csak az izmokat és a kondíciót fejleszti, hanem ideális és kímélő edzés a szív, érrendszer és a mozgásszervi rendszer számára. A hordozható berendezést 4,6 kg tömegével bárhová átvihetjük, kényelmesen elfér az asztal alatt, vagy a nappaliban a televízió előtt is. Az edzési egységek hosszát percekben megadva beállíthatjuk (5 perctől kezdve), a sebességet 12 fokozatban személyre szabhatjuk, így a Cycloony szobabicikli ideális időközi és hosszabb edzőszakaszokra is. Használja a motorizált MiniBike-ot ülve vagy fekve a láb különböző izomcsoportjait terhelve, vagy tegye az asztalra a kar izmainak erősítésére. Kiválaszthatja, hogy előre, vagy hátramenetbe történjen a mozgás, így különböző mozdulatok történnek, és optimális eredményt érhet el. A motoros üzemmóddal a Klarfit Cycloony kiváló edző: a megfelelő gyorsaság egyszerű beállítása és a pedálok automatikus forgatása biztosítja a végtagok célzott és egyenletes mozgását. A rögzítő szalagok a pedálon biztosítják, hogy a lábak vagy a kezek optimálisan rögzítve legyenek, és ne csússzanak meg használat közben. A vezérlés egy távirányítóval történik, amely kábellel csatlakozik a berendezéshez. A több mint hat, egyértelmű jelzéssel ellátott gombbal növelhetjük vagy csökkenhetjük a forgás sebességét, kiválaszthatjuk a forgás irányát és beállíthatjuk az edzés idejét. Az üzemmód gombját lenyomva irányíthatjuk, hogy mit mutasson az LCD kijelző: a hátralévő időt, a virtuálisan megtett távolságot, a kiválasztott sebességet és az elfogyasztott kalóriákat. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a terméket nem teljesen összeszerelt állapotban szállítjuk. Ennek ellenére a gyengébb kézügyességű használók is mindössze 5-10 perc alatt összeszerelhetik a terméket a mellékelt alkatrészek segítségével. Választható színek: fehér-kék , fekete-narancssárga (10026400)  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT Cycloony MiniBike, motor, 120 kg, távirányító, fehér/kék kedvező áron 37490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365798783

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohumil

Felülmúlta az elvárásaimat, a KLARFIT Cycloony MiniBike, motor, 120 kg, távirányító, fehér/kék termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Boleslav

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Mini szobabiciklik kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a KLARFIT Cycloony MiniBike, motor, 120 kg, távirányító, fehér/kék termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miroslava

Meglepett a minőségi kivitelezés, a KLARFIT Cycloony MiniBike, motor, 120 kg, távirányító, fehér/kék még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaromír

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT Minibike 2G, 100 kg-os teherbírás

KLARFIT Minibike 2G, 100 kg-os teherbírás

A Klarfit Minibike 2G egy végtagerősítő sportberendezés, mely egyszerű kezelési konceptussal...

KLARFIT Minibike 2G, fekete-naracssárga

KLARFIT Minibike 2G, fekete-naracssárga

A Klarfit Minibike 2G egy olyan erősítőberendezés, mely egyszerűen kezelhető és effektív...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(82.2%)