Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT Minibike 2G, 100 kg-os teherbírás megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 21340 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit Minibike 2G egy végtagerősítő sportberendezés, mely egyszerű kezelési konceptussal jellemezhető. Elég csak beállítani az ellenállást, kitűzni a célt és már kezdődhet is az edzés. A berendezés LCD kijelzővel és beépített számítógéppel rendelkezik, mely az edzés effektivitásának ellenőrzésére szolgál. A tartónak, a pedálnak és a csúszásgátló alátétnek köszönhetően az edzés felettébb biztonságos és kényelmes.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT Minibike 2G, 100 kg-os teherbírás kedvező áron 21340 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260322377891

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Branislava, Bronislava

Jó minőség elérhető áron 21340 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ernest

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Mini szobabiciklik kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a KLARFIT Minibike 2G, 100 kg-os teherbírás termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pankrác

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jakub

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ela

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Electronic-Star.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT Minibike 2G, fekete-naracssárga

KLARFIT Minibike 2G, fekete-naracssárga

A Klarfit Minibike 2G egy olyan erősítőberendezés, mely egyszerűen kezelhető és effektív...

KLARFIT Cycloony MiniBike, motor, 120 kg, távirányító, fehér/kék

KLARFIT Cycloony MiniBike, motor, 120 kg, távirányító, fehér/kék

A Klarfit Cycloony MiniBike egy ideális erősítő berendezés azok számára, akik kevés hellyel...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(84.2%)