Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT Minibike 2G, fekete-naracssárga megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 16440 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit Minibike 2G egy olyan erősítőberendezés, mely egyszerűen kezelhető és effektív izomfeszítő gyakorlatok elvégzését teszi lehetővé. Elegendő csak kiválasztani az ellenállást, kitűzni a célt és már kezdődhet is az edzés. A berendezés LCD kijelzővel és beépített számítógéppel rendelkezik, így effektív erősítést garantál. A tartónak, a pedáloknak és a csúszásgátló alátétnek hála az edzés biztonságos és kellemes időtöltésnek bizonyul.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT Minibike 2G, fekete-naracssárga kedvező áron 16440 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260322377907

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Otília

A Mini szobabiciklik kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a KLARFIT Minibike 2G, fekete-naracssárga mindössze 16440 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Izabela

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a KLARFIT Minibike 2G, fekete-naracssárga nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zuzana

A KLARFIT Minibike 2G, fekete-naracssárga terméknek nagyon jó értékelése van. A Mini szobabiciklik kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Perla

A KLARFIT Minibike 2G, fekete-naracssárga termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dana, Danica

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT Minibike 2G, 100 kg-os teherbírás

KLARFIT Minibike 2G, 100 kg-os teherbírás

A Klarfit Minibike 2G egy végtagerősítő sportberendezés, mely egyszerű kezelési konceptussal...

KLARFIT Cycloony MiniBike, motor, 120 kg, távirányító, fehér/kék

KLARFIT Cycloony MiniBike, motor, 120 kg, távirányító, fehér/kék

A Klarfit Cycloony MiniBike egy ideális erősítő berendezés azok számára, akik kevés hellyel...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(82.4%)