Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT ELLIFIT BASIC 20 elliptikus otthoni taposógép megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 61360 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit ELLIFIT BASIC 20 egy elliptikus taposógép, mely külsejével és alakjával biztosítja az otthoni tornázás kényelmét, mindezt kedvező áron. AKlarfit ergométer kis helyen is elfér, így minden olyan háztartásban gond nélkül elhelyezhető, ahol fontos az egészség és a sport. A gumiból készült alsó felület és a berendezés nagyobb súlya meggátolják padlója érzékeny felületének megkarcolását, és az edzés közben keletkező esetleges kellemetlen nyikorgás létrejöttét. A berendezést emelés nélkül, a kerekek segítségével helyezheti át más helyre. A flexibilis taposóbeállítás 8 szintű nehézségi skálán mozog- az egyenes talajtól kezdve egészen a hegyi terepig. A fogórészbe beépített szívritmus mérő azonnali live adatokat küld az edzésfigyelő számítógépbe, így pulzuszáma segítségével könnyen ellenőrizheti teljesítményét és mozgása effektivitását. A pulzusszámon kívül - még futásnál is - az edzésfigyelő számítógép jól látható és könnyen igazítható adatokat jelez az időről, sebességről, elégetett kalóriamennyiségről, távolságról és a többi fontos adatról, melyek alapján könnyen értékelhető az edzésterv. A Klarfit ELLIFIT BASIC 20 taposógép ergonómikus barázdákkal és 33 x 11,5 cm-es taposófelületekkel rendelkezik, így kíváló sportgépnek bizonyul kisebb ill. nagyobb lábú vásárlóink számára is. További fogórészei elegendő teret adnak ahhoz, hogy elérje az Ön számára optimális talp- és lábpozíciót, ezzel biztosítva a legeffektívebb erőátvitelt lába izomzatáról a pedálokra. Kérjük, vegye tudomására, hogy a berendezést szétszerelve kézbesítjük- szerelése kb. 30 percet vesz igénybe, habár ez a számadat- a technikai beállítottság és tapasztalatok alapján - akár több, de jóval kevesebb is lehet. A gép összeszerelése a csomaghoz tartozó ábrázolt leírás és a szerelési kellékek segítségével valósul meg.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT ELLIFIT BASIC 20 elliptikus otthoni taposógép kedvező áron 61360 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260275624295

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dávid

A Trénerek kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a KLARFIT ELLIFIT BASIC 20 elliptikus otthoni taposógép mindössze 61360 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornel

Először nem hittem el azt, amit a KLARFIT ELLIFIT BASIC 20 elliptikus otthoni taposógép termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Trénerek kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušana

61360 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a KLARFIT ELLIFIT BASIC 20 elliptikus otthoni taposógép terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Izidor

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ela

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Beňadik

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Július

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT MOBI Basic 20 otthoni szobabicikli, pulzusmérő

KLARFIT MOBI Basic 20 otthoni szobabicikli, pulzusmérő

A Klarfit MOBI Basic 20 egy ügyes szobabicikli, mely külsejével és alakjával biztosítja az...

KLARFIT Treado Advanced futópad, pulzusmérő, masszázsöv, pad, fekete

KLARFIT Treado Advanced futópad, pulzusmérő, masszázsöv, pad, fekete

A Klarfit Treado Advanced egy fáradhatatlan futópad otthoni fitnesztermek igényeihez alakítva,...

KLARFIT Goodvibe vibrációs tréner számítógéppel, pulzusmérővel, kerekekkel

KLARFIT Goodvibe vibrációs tréner számítógéppel, pulzusmérővel, kerekekkel

A Goodvibe vibrációs tréner a Klarfit-től segít Önnek megdolgoztatni a különböző izomcsoportjait,...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(76.8%)