Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT MOBI Basic 20 otthoni szobabicikli, pulzusmérő megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 49240 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit MOBI Basic 20 egy ügyes szobabicikli, mely külsejével és alakjával biztosítja az otthoni tornázás kényelmét, mindezt kedvező áron. AKlarfit ergométer kis helyen is elfér, így minden olyan háztartásban gond nélkül elhelyezhető, ahol fontos az egészség és a sport. A gumiból készült alsó felület és a berendezés nagyobb súlya meggátolják padlója érzékeny felületének megkarcolását, és az edzés közben keletkező esetleges kellemetlen nyikorgás létrejöttét, valamint stabil helyzetet biztosítanak még a Alp d´Huez célmezőnyében is. A flexibilis biciklibeállítás 8 szintű nehézségi skálán mozog- az egyenes talajtól kezdve egészen a hegyi terepig. A fogórészbe beépített szívritmus mérő azonnali live adatokat küld az edzésfigyelő számítógépbe, így pulzuszáma segítségével könnyen ellenőrizheti teljesítményét és mozgása effektivitását. A pulzusszámon kívül - még tekerésnél is - az edzésfigyelő számítógép jól látható és könnyen igazítható adatokat jelez az időről, sebességről, elégetett kalóriamennyiségről, távolságról és a többi fontos adatról, melyek alapján könnyen értékelhető az edzésterv. A Klarfit MOBI Basic 20 szobabicikli 8-szinten beállítható ülésmagassággal rendelkezik, így kíváló sportgépnek bizonyul alacsonyabb ill. magasabb termetű vásárlóink számára is. Beállítható kapcsú pedáljai lehetővé teszik az optimális talp- és lábpozíciót, ezzel biztosítva a legeffektívebb erőátvitelt lába izomzatáról a pedálokra. Kérjük, vegye tudomására, hogy a berendezést szétszerelve kézbesítjük- szerelése kb. 15 percet vesz igénybe, habár ez a számadat- a technikai beállítottság és tapasztalatok alapján - akár több, de jóval kevesebb is lehet. A gép összeszerelése a csomaghoz tartozó ábrázolt leírás és a szerelési kellékek segítségével valósul meg.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT MOBI Basic 20 otthoni szobabicikli, pulzusmérő kedvező áron 49240 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260275624288

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zina

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Galina

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mikuláš

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Martin, Maroš

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ela

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Malvína

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Electronic-Star.hu internetes áruház Trénerek kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT ELLIFIT BASIC 20 elliptikus otthoni taposógép

KLARFIT ELLIFIT BASIC 20 elliptikus otthoni taposógép

A Klarfit ELLIFIT BASIC 20 egy elliptikus taposógép, mely külsejével és alakjával biztosítja az...

KLARFIT Treado Advanced futópad, pulzusmérő, masszázsöv, pad, fekete

KLARFIT Treado Advanced futópad, pulzusmérő, masszázsöv, pad, fekete

A Klarfit Treado Advanced egy fáradhatatlan futópad otthoni fitnesztermek igényeihez alakítva,...

KLARFIT Goodvibe vibrációs tréner számítógéppel, pulzusmérővel, kerekekkel

KLARFIT Goodvibe vibrációs tréner számítógéppel, pulzusmérővel, kerekekkel

A Goodvibe vibrációs tréner a Klarfit-től segít Önnek megdolgoztatni a különböző izomcsoportjait,...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(82.2%)