Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT Treado Advanced futópad, pulzusmérő, masszázsöv, pad, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 140990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit Treado Advanced egy fáradhatatlan futópad otthoni fitnesztermek igényeihez alakítva, kitűnő áron. A Klarfit Treado Advanced ugyanis nem foglal sok helyet és használat után összecsukható. Két beépített kereke megkönnyíti szállítását a tárolóhelyre. A gumizott alsó felület megelőzi az érzékeny felületek károsodását és kellemetlen hangok képződését edzés közben. Ezen felül a Treado Advanced ruhára illeszthető mágneses chippel rendelkezik. Ennek aktiválása és a berendezés blokkolásának feloldása után a chip vezérlő paneltől való távolsága nyomon követhető. Ha a mágnes távolsága a paneltől túlságosan megnő, a futópad automatikusan kikapcsol, így megelőzve a lehetséges baleseteket, sérüléseket. A beépített tréningszámítógép nemcsak az elégetett kalóriákra vonatkozó információkat, hanem az időt, sebességet és a lefutott távolságot, pulzust stb. is ábrázolja a kijelzőn. A beépített masszázsöv segít korrigálni az apróbb szépséghibákat, főleg a derék és csípő tájékán. A sportberendezés felülések végzéséhez alkalmas paddal is rendelkezik. A futópad számítógépének jobb és bal oldalán egyszerűen elhelyezheti a vizet, az MP3 lejátszót, mobiltelefont vagy az ékszereit. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a készülék összeszerelhető készletként van szállítva, amelynek összeszerelése kb. 20 percet vesz igénybe (az individuális képességektől függően). A képekkel ellátott szerelési útmutató és az összerakáshoz szükséges kiegészítő eszközök a csomagolás részét képezik.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT Treado Advanced futópad, pulzusmérő, masszázsöv, pad, fekete kedvező áron 140990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365790725

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Metej

140990 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Nataša

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vlasta

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomíra

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT MOBI Basic 20 otthoni szobabicikli, pulzusmérő

KLARFIT MOBI Basic 20 otthoni szobabicikli, pulzusmérő

A Klarfit MOBI Basic 20 egy ügyes szobabicikli, mely külsejével és alakjával biztosítja az...

KLARFIT ELLIFIT BASIC 20 elliptikus otthoni taposógép

KLARFIT ELLIFIT BASIC 20 elliptikus otthoni taposógép

A Klarfit ELLIFIT BASIC 20 egy elliptikus taposógép, mely külsejével és alakjával biztosítja az...

KLARFIT Goodvibe vibrációs tréner számítógéppel, pulzusmérővel, kerekekkel

KLARFIT Goodvibe vibrációs tréner számítógéppel, pulzusmérővel, kerekekkel

A Goodvibe vibrációs tréner a Klarfit-től segít Önnek megdolgoztatni a különböző izomcsoportjait,...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(81.6%)