Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Circular USB / USB-C 30W autós töltő, fehér (CCALL-YS02) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4560 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Circular USB / USB-C 30W autós töltő, fehér (CCALL-YS02) kedvező áron 4560 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156286542

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Patrícia, Patrik

Még csak rövid ideje használom, de idáig 4560 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Baseus Circular USB / USB-C 30W autós töltő, fehér (CCALL-YS02) termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bartolomej

Lenyűgöztek a Autós töltő kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Daniela

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Judita

A Baseus Circular USB / USB-C 30W autós töltő, fehér (CCALL-YS02) minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vincent

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eugen

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 13.07.2020

Értékelés:
(79.4%)