Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Simple Stylish vezeték nélküli töltő Qi, USB/Lightning kábel, fekete (CCALL-JK01) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 9490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Simple Stylish vezeték nélküli töltő Qi, USB/Lightning kábel, fekete (CCALL-JK01) kedvező áron 9490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156272965

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Margaréta

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomír

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ján

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Baseus Simple Stylish vezeték nélküli töltő Qi, USB/Lightning kábel, fekete (CCALL-JK01) nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svetozár

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Mobilego.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Metej

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marta

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Baseus Simple Stylish vezeték nélküli töltő Qi, USB/Lightning kábel, fekete (CCALL-JK01) még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kamila

A Mobilego.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 07.05.2021

Értékelés:
(81.8%)